Sudski tumač za engleski jezik
stručan, brz i povoljan

Pozovite da se dogovorimo:

063 / 629 641

SMS

E-mail

Sve na jednom mestu! Upotpunite svoju ponudu: pružite klijentima i uslugu prevođenja na engleski jezik

Prevodjenje za firmeRadite sa klijentima? Vaši klijenti imaju potrebu ili obavezu da neke dokumente prevedu na engleski jezik? Nemojte dopustiti da lutaju i sami traže prevodioca, ponudite im sami tu uslugu u okviru Vaše firme neka sve obave na jednom mestu ONE STOP SERVICE! Zadovoljan klijent je najbolja preporuka za Vaše poslovanje.

Klijent Vam je sve

Rastući zahtevi za prevodima dokumenta primorali su mnoge firme da razmišljaju o saradnji sa prevodiocem/sudskim tumačem kako bi postigli/ispratili rast i razvoj svoje firme. Firme koje posluju na međunarodnom nivou imaju stalnu potrebu za prevođenjem za strana tržišta na kojima posluju.

Ako imate turističku agenciju ili agenciju za zapošljavanje ili skroz nešto deseto, a u okviru Vašeg poslovanja, Vaši klijenti moraju imati prevode nekih dokumenata na engleski jezik sa overom sudskog tumača (ili bez overe), pružite klijentu potpunu uslugu, sve na jednom mestu, rešite mu problem. Tu uslugu možete organizovati vrlo jednostavno, u par koraka (pogledajte sliku ispod).

Saradnja sa prevodiocem - sudski tumac za engleski

NIŽI TROŠKOVI I DUGOROČNE UŠTEDE

Direktnom saradnjom sa prevodiocem za engleski jezik smanjujete troškove i štedite vreme koje možete iskoristiti za svoju osnovnu delatnost plaćate samo po potrebi, odnosno u skladu sa urađenim poslom. Prevodilac koji preuzima deo poslova, je stručan za taj posao, ima odgovarajuće znanje i iskustvo tako da može da izvrši određeni zadatak uz značajno manje troškove za vaše preduzeće. Ovime dobijate prednost nad konkurencijom, imate fleksibilnu radnu snagu i imate pristup vrhunski kvalifikovanim radnicima. To, u suštini znači, da ne morate plaćati vrhunskog prevodioca tokom cele godine, već ga angažujete shodno Vašim potrebama, a time dobijate kvalitet onda kada Vam je to zaista potrebno.

BRZO I LAKO DO PREVODA

Takođe, prednost je stalna dostupnost i raspoloživost prevodioca. Vi ste njegov cenjeni klijent i uvek će Vam izaći u susret i ispuniti zadatak u roku koji je prihvatljiv za Vas. Kada uspostavi saradnju koja ispunjava Vaša očekivanja, uvek ćete imati na raspolaganju vrhunsku uslugu (prevod na engleski jezik) po najpovoljnijoj ceni u rokovima koje Vam nameće Vaše poslovanje možete se uvek osloniti i biti sigurni da ćete dobiti odličan prevod na engleski jezik.

Pratite blog Sudskog tumača za engleski jezik i pročitajte sve ono što vas može interesovati o prevodu, prevođenju, administrativnom procesu u vezi sa prevođenjem, kao i vedrijoj strani prevoda.

Za više informacija o prevodu na engleski jezik posetite www.SudskiTumacNS.com ili pratite Sudskog tumača za engleski jezik na društvenim mrežama LinkedIn, Facebook ili Twitter.