Sudski tumač za engleski jezik
stručan, brz i povoljan

Pozovite da se dogovorimo:

063 / 629 641

SMS

E-mail

Pošaljite dokument na prevod

Želim da se prijavim na newsletter.


Odaberite fajlove
Ukoliko želite da pošaljete više fajlova, pritisnite dugme ODABERITE FAJLOVE, pronađite gde su smešteni fajlovi za slanje, i potom, držeći taster Ctrl na tastaturi, odaberite mišem sve fajlove koje želite da pošaljete.
Dozvoljeni fajlovi su ("pdf","doc","docx","gif","jpeg","jpg","png","rtf","txt")

Ako želite, možete poslati imejl direktno na office[at]sudskitumacns.com

 

Odnos sa klijentom mi je vrlo bitan. Ja znam šta znači čekati u redu, zato sudski tumač za engleski jezik svoje klijente ne dovodi u tu poziciju.

 

Stranica za kontakt kao i forma za dobijanje besplatne procene prevoda na engleski i sa engleskog na ovom veb sajtu omogućava vam da mi pošaljete imejl i zatražite informaciju o prevođenju i uslugama sudskog tumača.

 

Informacije koje pošaljete se čuvaju samo da bi mi omogućile da komuniciram sa vama i da unapredim svoje poslovanje i pružim vam još bolju uslugu na polju prevođenja, jer uvek može bolje, povoljnije i brže prevođenje sa overom sudskog tumača.

 

Odgovor na svaki Vaš imejl u vezi sa prevodom ili overom kao sudski tumac za engleski ćete dobiti u najkraćem mogućem roku (najčešće već u roku od 30 minuta).

Vaša adresa za prevod na engleski jezik

Adresa sudskog tumača za engleski jezik je: Bulevar oslobođenja 68/1612, Novi Sad

Pre nego što krenete do vašeg sudskog tumača za engleski jezik molim vas da me nazovete da bismo se dogovorili kada da dođete i preuzmete prevod ili predate dokumente za prevođenje i naravno kako se ne bismo mimoišli.