Sudski tumač za engleski jezik
stručan, brz i povoljan

Pozovite da se dogovorimo:

063 / 629 641

SMS

E-mail

Prevođenje za firme

Ovo su samo neke of firmi koje su napravile pravi izbor i odabrale svog Sudskog tumača i prevodioca za engleski jezik. Učinite to i vi!

Prevođenje na engleski/srpski za pravna lica

Potreban vam je prevod na engleski jezik ili prevod na srpski jezik dokumenata za poslovanje vaše firme ili prevodjenje teksta za vaš novi web sajt. Pravite nacrt ugovora sa partnerom iz inostranstva ili nudite svoje proizvode potencijalnim kupcima napolju. U obavezi ste da prevedete na srpski jezik sertifikate, potvrde ili izveštaje sa testiranja za nadležne organe u Srbiji kako biste izvršili uvoz robe.

Ne morate zapošljavati inokorsepodenta/prevodioca da biste komunicirali sa potencijalnim partnerima u inostranstvu. Sudski tumač za engleski jezik vam pruža usluge prevođenja sve vaše poslovne dokumentacije na engleski i srpski jezik brzo, profesionalno i jeftino.

Na osnovu višegodišnjeg iskustva u sektoru finansija, bankarstva, prava i privrede pružam kvalitetne, stručne i brze usluge prevođenja sve vaše dokumentacije (bilansi, izvodi, fakture, rešenja, tenderi, završni računi, ugovori, statuti,...).

Razmislite dobro kome ćete dati na prevod vaše dokumente od kojih zavisi vaše poslovanje. Ova prevodilačka agencija je tu da vaši prevodi budu besprekorni i jasni, uz brzu i stručnu uslugu i povoljne cene.
Sudski tumač za engleski jezik je registrovana agencija za prevođenje i sva plaćanja je moguće izvršiti preko računa, a nećete morati da plaćate visoke cene prevoda kao kod drugih agencija za prevođenje - nema nikakvih troškova posredovanja, kancelarijskih troškova i sličnih troškova koji uvećavaju konačnu cenu prevođenja na engleski jezik.

Preporuke

Fitpass

Iako kratko sarađujemo sa Igorom, kvalitet iste nam pruža utisak da smo dugogodišnji partneri. Usluga je brza, kvalitetna, uzajamni dogovor je uvek ispoštovan. Sve preporuke!

ElevenEs

Saradnja sa Igorom nam je mnogo olaksala svakodnevni posao. Posao uvek obavlja u dogovorenom roku. Sve preporuke i pohvale!

Codetribe

Velika profesionalnost, tačnost i brzina. Sarađujemo više od tri godina i kao što kažu ne treba menjati ono što funkcioniše. Uvek tu da izađe u susret i da reši sve u veoma kratkom roku. Apsolutna preporuka! :)

Degordian

Igor je naš dugogodišnji saradnik, kojem se sa velikim poverenjem uvek rado vraćamo. Svi poslovi koje dodelimo Igoru su urađeni profesionalno i veoma brzo na obostrano zadovoljstvo. Veoma je ljubazan u komunikaciji i uvek responzivan i tu na raspolaganju kada god nam je to potrebno. Poštuje rokove i dogovore, i samim tim smo sigurni da ćemo sarađivati još dug niz godina.

UNIPROGRES

Zadovoljni sa uslugom. Igor je brz, poslovan, odgovoran.... za svaku preporuku. Ne ograničava nas ni to što nismo u istom gradu. Saradnja je konstantna i traje godinama.

3Bank

Tokom višegodišnje saradnje, 3 Banka AD Novi Sad se oslanjala na Igora za pouzdano, kvalitetno i stručno prevođenje pravne i finansijsko-bankarske dokumentacije. Igor uvek iskazuje visok nivo profesionalizma, odgovornosti i pre svega efikasnosti u radu. Veoma predusetljiv za saradnju bez obzira na obim posla ili kratke rokove. Sve pohvale.

INVENDA

Sve preporuke za tacnost, azurnost i profesionalnost vec punih 5 godina saradnje sa kompanijom Invenda Solutions.

Hidrozavod DTD ad Novi Sad

Igor usluge sudskog tumača pruža profesionalno, kvalitetno i vrlo efikasno. Sve preporuke!

Extra Auto Transport

Profesionalna I pravovremena pomoć kod prevođenja sa srpskog na engleski I visa verse u okviru veoma kompleksnih procesa I dokumenata. Sve pohvale vezano za struku ali I lični stav ka poslu.

Mad Head games

Brza i pouzdana usluga, bez greške

BioSens

Veoma zadovoljna našom saradnjom, posao se završi u roku i po dogovoru. Sve pohvale za Igora, predusretljiv i pouzdan.

TRIO motors

Sve pohvale za Igora. Brz, efikasan, stručan. Uvek na vreme sve prevedeno. Kada je potrebno brzo nešto prevesti, pravi zadatak za njega!

Typhoon Hill

Sudski tumač za englenski jezik Igor Ivkov već godinama predstavlja našeg pouzdanog partnera kada su overeni prevodi u pitanju. Brz je, efikasan i profesionalni u svakom pogledu. Vrlo ljubazan u komunikaciji. Najiskrenija preporuka za sve sadašnje i buduće klijente.

Wolf & Wolf technologies

Odlična saradnja i komunikacija vec duži niz godina. Prevodi su završeni u vrlo kratkom roku, kvalitet prevoda i Igorov profesionalizam su na zavidno visokom nivou, svaka preporuka!

NinaMedia

Topla preporuka za gospodina Igora Ivkova. On je vrhunski prevodilac koji sve svoje obaveze izvršava maksimalno profesionalno i ekspeditivno. Uvek ispoštuje rokove i spreman je da klijentima izađe u susret u svakom trenutku.

Bright Marbles

Sa gospodinom Ivkovim imamo dugogodišnju uspešnu saradnju. Uvek možemo da računamo da će dokumentacija biti gotova u dogovorenom roku i urađena profesionalno. Za svaku preporuku!

VULKAN IZDAVAŠTVO

Pravo je zadovoljstvo sarađivati sa Igorom, pouzdan, brz, profesionalan

ZGOP

Izuzetna profesionalnost, uvek na raspolaganju, brzi odgovori. Prevodilac za svaku preporuku i pohvalu.

Aurum Textile doo Odzaci

Sve preporuke za gospodina Ivkova, moj hitan prevod za potrebe kompanije je bio realizovan bukvalno za pola sata! Vrhunski profesionalac!

Igor Vorkapić, Fiba d.o.o.

Pohvala za brzu i tačnu uslugu, sve je bilo prema dogovoru...

ENERGY NET DOO Novi Sad

Velika preporuka od nas! prezadovoljni smo ljubaznim ophođenjem, brzinom rada, profesionalnošću. Spremni da odgovore i na dodatne zahteve klijenata. Sarađivaćemo i dalje.

Econtrol

Profesionalna usluga, brza i tačna. Dogovor smo postigli brzo i jednostavno. Za svaku pohvalu!

Revnost a.d. Novi Sad

Izuzetno smo zadovoljni uslugom, veoma ljubazno, profesionalno I kvalitetno

Euronova Energies doo

Perfektna usluga. Neverovatna brzina. Izuzetna ljubaznost. Cena pristupacna. Zaista su ovakvi saradnici retkost u Srbiji. Sve pohvale!

SOJAPROTEIN AD BEČEJ

Proces obezbeđivanja prateće dokumentacije našim kupcima, iziskuje potrebu za prevodom od strane sudskog tumača. Sa Igorom imamo i više nego korektnu saradnju. Visok nivo prefesionalnosti, odgovornosti, preciznosti i fleksibilnosti sa njegove strane su nam u našem poslu izuzetno značajne. Shodno visokoj organizaciji, efikasnosti i zadovoljstvu u radu sa gospodinom Igorom, radujemo se daljoj saradnji. Usluge gospodina Ivkova kao Sudski tumač toplo preporučujemo, uz pouzadnu i sigurnu realizaciju vama neophodnih aktivnosti.

Univerexport DOO

Igor je naš dugogodišnji saradnik koji svaki povereni posao uradi na kvalitetan, ekspeditivan i profesionalan način. Pored toga, znamo da uvek možemo da se oslonimo na to da će dogovoreni rok biti ispoštovan. Igor će, svakako, ostati naš izbor i u budućnosti

RT-RK DOO

Istrazivacko-razvojni institut RT-RK d.o.o. Novi Sad saradjuje sa Igorom uspjesno vec nekoliko godina. Zadovoljni smo jer je komunikacija sa njim izuzetno laka, sve se lako dogovorimo. Sa njegove strane postoji mnogo razumjevanja kad su nam prevodi potrebni u jako kratkom vremenskom roku. Igor radi strucno, kvaliteno, odgovorno i brzo, sto je nama kao firmi jako vazno.

Japi com DOO

Specifičnost delatnosti u kojoj radimo ogleda se kroz stalnu ograničenost rokovima i radili smo godinama sa različitim sudskim tumačima, međutim gospodin Ivkov je upravo ostavio najbolji utisak po pitanju profesionalnosti, posvećenosti i naravno brzini reakcije, koja je nama izuzetno važna. Njegova fleksibilnost po pitanju naših prohteva u bilo koje vreme je zaista impresivna, što do sada nije bio slučaj sa bilo kojim sudskim tumačem. Ovim putem dajemo sve preporuke za korišćenje njegovih prevodilačkih usluga.

Agropanonka MTZ Finke Novi Sad

Poštovani, Igor Ivkov, velika mi je čast napisati preporuku za ovog mladog gospodina koji je pre svega za svaku pohvalu. Kulturan, ljubazan, vrhunski profesionalac, stručan, efikasan, precizan, fleksibilan .... Prevod je uvek gotov u dogovorenom roku i ranije od dogovorenog. Doprineo je unapređenju kvaliteta našeg poslovanja, stoga iskrena preporuka svim budućim klijentima. Hvala na dosadašnjoj, a i budućoj saradnji. Želimo ti puno uspeha u daljem radu.

Experience DOO

Sa Igorom Ivkov - Sudskim tumačem za Engleski jezik, sarađujemo od 2011. godine. Veoma smo zadovoljni sa postojećom saradnjom, usluge koje dobijamo su izuzetno brze, profesionalne i povoljne. Radujemo se daljoj saradnji,

Graditelj NS DOO

Saradnja sa Gdinom Igorom je, od prvog dana, besprekorna, brza i pouzdana. Najtoplije pohvale i preporuke.

Smart DOO Novi Sad

Kompanija Smart već dugi niz godina uspešno sarađuje sa Igorom na polju prevodilačkih usluga. Planiramo da i u nastavku poslovanja zadržimo partnerstvo pre svega zbog visoke profesionalnosti, brzine i predusretljivosti na koju smo uvek nailazilli tokom saradnje sa njim. Iskrene preporuke.

SOJAPROTEIN AD BEČEJ

Efikasnost, tačnost, ljubaznost i predusretljivost, glavni su utisci naše međusobne saradnje.

American Adventure DOO

Na osnovu dugogodisnje saradnje sa Sudskim Tumacem, Igorom Ivkovim, u prethodnih 6 godina mozemo da ocenimo rad gore navedenog sa najvisom ocenom. Usluga koju pruzaju je na zavidnom nivou, kao i kvalitet usluge. U najkracem roku odgovaraju na nase zahteve, i nadamo se da cemo u buducnosti dugi niz godina saradjivati.

Greentech DOO

Uspešna saradnja sa Igorom je pravo zadovoljstvo, a ujedno i najbolja preporuka. Kvalitet prevoda, poštovanje dogovorenih rokova i ukupan utisak su za svaku pohvalu.

Prikaži sve

Stručni prevod na engleski ili srpski jezik

Pravni prevodi

Kao sudski tumač za engleski jezik, a i kroz dugogodišnju prevodilačku praksu pravna terminologija je postala nezaobilazan deo u mom svakodnevnom prevodilačkom poslu. Stručni jezik prava je vrlo egzaktan i poseduje jasno uređena jezička i terminološka pravila i ne ostavlja mesto i prostor za nedoumice, a samim tim i prevod na engleski jezik mora biti upravo takav – nedvosmislen i jasan.

Kada je u pitanju prevod sa srpskog na engleski jezik, prilikom prevođenja se moraju obavezno uzeti u obzir razlike u pravnim sistemima u Srbiji i engleskom govornom području – razlike između kontinentalnog i anglosaksonskog prava.

Pravni prevodi se ne ograničavaju samo na pravne dokumente – stručni jezik prava je duboko povezan sa privredom, ekonomijom, finansijama i sveprisutan je u čitavom poslovanju.

Ekonomski, finansijski i bankarski prevodi

Na osnovu višegodišnjeg prevodilačkog iskustva u bankarskom sektoru, stekao sam ogromno iskustvo i stručnost u prevođenju na engleski jezik na polju ekonomije, bankarstva, finansija, prava i privrede. Da bi vaša firma nesmetano funkcionisala i razvijala se, da biste mogli da uspostavite kontakte sa potencijalnim partnerima u inostranstvu, potrebno je da im se predstavite na pravi način, razumljivo i jasno jer loš prevod i vas predstavlja u lošem svetlu.

Obratite pažnju kome ćete poveriti na prevod vaše dokumente od kojih zavisi poslovanje vaše firme. Ova prevodilačka agencija je tu vama na usluzi kako bi vaši dokumenti bili prevedeni na engleski jezik, besprekorno i jasno, uz brzu i stručnu uslugu i povoljne cene.

Tehnički prevodi

Da bi vaše mašine i oprema mogli da rade, da biste mogli da priložite uputstvo za upotrebu uz proizvod koji ste uvezli, pružam stručnu uslugu prevođenja na engleski i srpski jezik sve vaše tehničke dokumentacije, brošura proizvođača, propagandnog materijala i naučnih tekstova iz oblasti građevine, poljoprivrede, mehanike, mašinstva, informacioni tehnologija, audio i video tehnologije.

Prevođenje se vrši uz stručnu podršku inženjera mašinstva i uključuje i prevođenje svih šema, slika i nacrta, ukoliko je to potrebno.

PREVODI ZA TURIZAM I UGOSTITELJSTVO

Veoma je važno kako se predstavljate inostranim gostima, jer to je slika koju oni na kraju imaju o vama i vašem poslovanju. Nemojte ostavljati cenovnike, jelovnike, vinske karte, brošure, prospekate, flajere o vašem hotelu, restoranu, kafiću ili agenciji na milost i nemilost nestručnih prevodilaca jer od toga zavisi vaše poslovanje i napredak vaše firme.

Prevod na engleski jezik dokumenata i promotivnog materijala za potrebe hotela, restorana, kafića, turističkih agencija ili inostranih gostiju mora biti savršen, bez ikakvih grešaka, u duhu jezika jer samo tako ćete privući i zadržati goste ili partnere iz inostranstva.