Sudski tumač za engleski jezik
stručan, brz i povoljan

Pozovite da se dogovorimo:

063 / 629 641

SMS

E-mail

Prevođenje na engleski? Na pravom ste mestu!

Vaš direktan kontakt sa prevodiocem za engleski jezik, bez posrednika, dugih rokova, uz pristupačne cene, uvek vama na raspolaganju i uvek dostupan za sva vaša pitanja i nedoumice.

Kao stručni prevodilac sa engleskog na srpski jezik, odnosno sa srpskog na engleski jezik pružam stručne, tačne i precizne usluge prevodjenja.

Mišljenja sam da je bolje usavršavati se za određenu oblast nego biti majstor svih zanata (sve znam, sve prevodim) - Jack of all trades, master of none. Tokom dugogodišnjeg rada kao prevodilac za engleski jezik stekao sam veliko iskustvo na polju finansija, bankarstva, prava i privrede i pružam kvalitetne, tačne i brze usluge prevođenja teksta na engleski ili na srpski jezik.

Koliko košta prevod na engleski?

Jedna prevodilačka stranica predstavlja stranicu od 250 reči. Pošaljite vaš dokument, bez ikakve obaveze, i dobićete konkretnu ponudu cene i roka za prevod već u narednih 30 minuta.

Cena prevođenja zavisi od nekoliko faktora poput oblasti teksta koji se prevodi, roka za prevod (ukoliko je u pitanju zahtev za hitan prevod), učestalosti saradnje kao i broja stranica. Naravno, kada je u pitanju veći broj stranica ili neka dugoročna saradnja, uvek sam tu da pažljivo saslušam vaše zahteve.

Vrhunska usluga prevođenja bez kompromisa

Rokove usklađujem prema vašim potrebama i željama, ali oko prevoda ne pravim kompromise, uvek se trudim da pružim vrhunsku uslugu prevođenja na engleski, odnosno srpski jezik prema najvišim standardima za prevođenje uz korišćenje najsavremenije tehnologije za podršku u prevođenju. Stručno, brzo i pristupačno

Ne naplaćujem razne troškove kancelarijskog poslovanja, posredovanja u prevođenju ili porez na "nepostojeće usluge". Zaobiđite posrednike i platite samo uslugu prevođenja na engleski jezik. Upravo ono što i tražite.

Stalna saradnja za pravna lica

Potreban vam je prevod na engleski jezik ili prevod na srpski jezik dokumenata za poslovanje vaše firme ili prevodjenje teksta za vaš novi web sajt. Sklapate ugovor sa partnerom iz inostranstva ili nudite svoje proizvode potencijalnim kupcima napolju.

Tu sam da se zajedno brinemo o vašim klijentima u inostranstvu, da svi razumeju vas, vašu kompaniju i vaše proizvode – jasno i glasno i na engleskom jeziku. Da uvek budete u toku, sa jasnom i tačnom porukom i da znate šta vaši klijenti žele i da im tačno prenesete željenu poruku.

Na osnovu višegodišnjeg iskustva u sektoru finansija, bankarstva, prava i privrede pružam kvalitetne, stručne i brze usluge prevođenja sve vaše dokumentacije (bilansi, izvodi, fakture, rešenja, tenderi, završni računi, ugovori, statuti,...).

Ova prevodilačka agencija je tu da vaši prevodi budu besprekorni i jasni, uz brzu i stručnu uslugu i povoljne cene.

Preporuke

Igor Vorkapić, Fiba d.o.o.

Pohvala za brzu i tačnu uslugu, sve je bilo prema dogovoru...

ENERGY NET DOO Novi Sad

Velika preporuka od nas! prezadovoljni smo ljubaznim ophođenjem, brzinom rada, profesionalnošću. Spremni da odgovore i na dodatne zahteve klijenata. Sarađivaćemo i dalje.

Econtrol

Profesionalna usluga, brza i tačna. Dogovor smo postigli brzo i jednostavno. Za svaku pohvalu!

Revnost a.d. Novi Sad

Izuzetno smo zadovoljni uslugom, veoma ljubazno, profesionalno I kvalitetno

Euronova Energies doo

Perfektna usluga. Neverovatna brzina. Izuzetna ljubaznost. Cena pristupacna. Zaista su ovakvi saradnici retkost u Srbiji. Sve pohvale!

SOJAPROTEIN AD BEČEJ

Proces obezbeđivanja prateće dokumentacije našim kupcima, iziskuje potrebu za prevodom od strane sudskog tumača. Sa Igorom imamo i više nego korektnu saradnju. Visok nivo prefesionalnosti, odgovornosti, preciznosti i fleksibilnosti sa njegove strane su nam u našem poslu izuzetno značajne. Shodno visokoj organizaciji, efikasnosti i zadovoljstvu u radu sa gospodinom Igorom, radujemo se daljoj saradnji. Usluge gospodina Ivkova kao Sudski tumač toplo preporučujemo, uz pouzadnu i sigurnu realizaciju vama neophodnih aktivnosti.

Univerexport DOO

Igor je naš dugogodišnji saradnik koji svaki povereni posao uradi na kvalitetan, ekspeditivan i profesionalan način. Pored toga, znamo da uvek možemo da se oslonimo na to da će dogovoreni rok biti ispoštovan. Igor će, svakako, ostati naš izbor i u budućnosti

RT-RK DOO

Istrazivacko-razvojni institut RT-RK d.o.o. Novi Sad saradjuje sa Igorom uspjesno vec nekoliko godina. Zadovoljni smo jer je komunikacija sa njim izuzetno laka, sve se lako dogovorimo. Sa njegove strane postoji mnogo razumjevanja kad su nam prevodi potrebni u jako kratkom vremenskom roku. Igor radi strucno, kvaliteno, odgovorno i brzo, sto je nama kao firmi jako vazno.

Japi com DOO

Specifičnost delatnosti u kojoj radimo ogleda se kroz stalnu ograničenost rokovima i radili smo godinama sa različitim sudskim tumačima, međutim gospodin Ivkov je upravo ostavio najbolji utisak po pitanju profesionalnosti, posvećenosti i naravno brzini reakcije, koja je nama izuzetno važna. Njegova fleksibilnost po pitanju naših prohteva u bilo koje vreme je zaista impresivna, što do sada nije bio slučaj sa bilo kojim sudskim tumačem. Ovim putem dajemo sve preporuke za korišćenje njegovih prevodilačkih usluga.

Agropanonka MTZ Finke Novi Sad

Poštovani, Igor Ivkov, velika mi je čast napisati preporuku za ovog mladog gospodina koji je pre svega za svaku pohvalu. Kulturan, ljubazan, vrhunski profesionalac, stručan, efikasan, precizan, fleksibilan .... Prevod je uvek gotov u dogovorenom roku i ranije od dogovorenog. Doprineo je unapređenju kvaliteta našeg poslovanja, stoga iskrena preporuka svim budućim klijentima. Hvala na dosadašnjoj, a i budućoj saradnji. Želimo ti puno uspeha u daljem radu.

Experience DOO

Sa Igorom Ivkov - Sudskim tumačem za Engleski jezik, sarađujemo od 2011. godine. Veoma smo zadovoljni sa postojećom saradnjom, usluge koje dobijamo su izuzetno brze, profesionalne i povoljne. Radujemo se daljoj saradnji,

Graditelj NS DOO

Saradnja sa Gdinom Igorom je, od prvog dana, besprekorna, brza i pouzdana. Najtoplije pohvale i preporuke.

Smart DOO Novi Sad

Kompanija Smart već dugi niz godina uspešno sarađuje sa Igorom na polju prevodilačkih usluga. Planiramo da i u nastavku poslovanja zadržimo partnerstvo pre svega zbog visoke profesionalnosti, brzine i predusretljivosti na koju smo uvek nailazilli tokom saradnje sa njim. Iskrene preporuke.

SOJAPROTEIN AD BEČEJ

Efikasnost, tačnost, ljubaznost i predusretljivost, glavni su utisci naše međusobne saradnje.

American Adventure DOO

Na osnovu dugogodisnje saradnje sa Sudskim Tumacem, Igorom Ivkovim, u prethodnih 6 godina mozemo da ocenimo rad gore navedenog sa najvisom ocenom. Usluga koju pruzaju je na zavidnom nivou, kao i kvalitet usluge. U najkracem roku odgovaraju na nase zahteve, i nadamo se da cemo u buducnosti dugi niz godina saradjivati.

Greentech DOO

Uspešna saradnja sa Igorom je pravo zadovoljstvo, a ujedno i najbolja preporuka. Kvalitet prevoda, poštovanje dogovorenih rokova i ukupan utisak su za svaku pohvalu.

STRUČNI PREVOD NA ENGLESKI ILI SRPSKI JEZIK

PRAVNI PREVODI

Kao sudski tumač za engleski jezik, a i kroz dugogodišnju prevodilačku praksu pravna terminologija je postala nezaobilazan deo u mom svakodnevnom prevodilačkom poslu. Stručni jezik prava je vrlo egzaktan i poseduje jasno uređena jezička i terminološka pravila i ne ostavlja mesto i prostor za nedoumice, a samim tim i prevod na engleski jezik mora biti upravo takav – nedvosmislen i jasan.

Kada je u pitanju prevod sa srpskog na engleski jezik, prilikom prevođenja se moraju obavezno uzeti u obzir razlike u pravnim sistemima u Srbiji i engleskom govornom području – razlike između kontinentalnog i anglosaksonskog prava.

Pravni prevodi se ne ograničavaju samo na pravne dokumente – stručni jezik prava je duboko povezan sa privredom, ekonomijom, finansijama i sveprisutan je u čitavom poslovanju.

EKONOMSKI, FINANSIJSKI I BANKARSKI PREVODI

Na osnovu višegodišnjeg prevodilačkog iskustva u bankarskom sektoru, stekao sam ogromno iskustvo i stručnost u prevođenju na engleski jezik na polju ekonomije, bankarstva, finansija, prava i privrede. Da bi vaša firma nesmetano funkcionisala i razvijala se, da biste mogli da uspostavite kontakte sa potencijalnim partnerima u inostranstvu, potrebno je da im se predstavite na pravi način, razumljivo i jasno jer loš prevod i vas predstavlja u lošem svetlu.

Obratite pažnju kome ćete poveriti na prevod vaše dokumente od kojih zavisi poslovanje vaše firme. Ova prevodilačka agencija je tu vama na usluzi kako bi vaši dokumenti bili prevedeni na engleski jezik, besprekorno i jasno, uz brzu i stručnu uslugu i povoljne cene.

TEHNIČKI PREVODI

Da bi vaše mašine i oprema mogli da rade, da biste mogli da priložite uputstvo za upotrebu uz proizvod koji ste uvezli, pružam stručnu uslugu prevođenja na engleski i srpski jezik sve vaše tehničke dokumentacije, brošura proizvođača, propagandnog materijala i naučnih tekstova iz oblasti građevine, poljoprivrede, mehanike, mašinstva, informacioni tehnologija, audio i video tehnologije

Prevođenje se Vrši uz stručnu podršku inženjera mašinstva i uključuje i prevođenje svih šema, slika i nacrta, ukoliko je to potrebno.

MEDICINSKI PREVODI

Medicinska dokumentacije je svet za sebe – obiluje stručnim jezikom, žargonom i skraćenicama koje su poznati samo lekarima koji su to pisali i koji to čitaju. Od prioritetnog je značaja da prevođenje medicinske dokumentacije na engleski jezik bude jasno i razumljivo jer od toga zavisi ishod lečenja ili nastavak prepisane terapije. Prevodi nalaza lekara, specijalista, otpusnih lista ili laboratorijskih nalaza moraju biti apsolutno jasni i nedvosmisleni.

Uz stručnu, konsultantsku pomoć lekara, prevod sa srpskog na engleski jezik je precizan i tačan, i u duhu stručnog medicinskog jezika kako bi bio razumljivi medicinskom osoblju kome je namenjen.

PREVODI ZA TURIZAM I UGOSTITELJSTVO

Veoma je važno kako se predstavljate inostranim gostima, jer to je slika koju oni na kraju imaju o vama i vašem poslovanju. Nemojte ostavljati cenovnike, jelovnike, vinske karte, brošure, prospekte, flajere o vašem hotelu, restoranu, kafiću ili agenciji na milost i nemilost nestručnih prevodilaca jer od toga zavisi vaše poslovanje i napredak vaše firme.

Prevod na engleski jezik dokumenata i promotivnog materijala za potrebe hotela, restorana, kafića, turističkih agencija ili inostranih gostiju mora biti savršen, bez ikakvih grešaka, u duhu jezika jer samo tako ćete privući i zadržati goste ili partnere iz inostranstva.