Sudski tumač za engleski jezik
stručan, brz i povoljan

Pozovite da se dogovorimo:

063 / 629 641

SMS

E-mail

Prevođenje diploma i dodataka diplomi sa fakulteta za nostrifikaciju - ENIC/NARIC

Posle dugo vremena proces nostrifikacija diploma je pojednostavljen. Nema više komplikovane, skupocene i nejasne procedure podnošenja zahteva i višegodišnjeg iščekivanja odluke i rezultata nostrifikacije.

Ministarstvo prosvete je uspostavilo Agenciju za kvalifikacije u okviru koje se nalazi Centar za nostrifikaciju ENIC/NARIC gde možete na jasan i transparentan, a pre svega brz način izvršiti priznavanje inostranih visokoškolskih isprava i priznavanje u svrhu zapošljavanja.

Nostrifikacija u par koraka

Da ne bih dužio, a ni prepisivao, na njihovom sajtu imate jasna uputstva sa svim potrebnim formularima i obrascima koje je potrebno popuniti procesu priznavanja stranih školskih isprava.

1) Popunite ZAHTEV za priznavanja isprave i pošaljete ga preporučenom poštom ili odnesete lično na adresu Agencije za kvalifikacije, Majke Jevrosime 51 u Beogradu od 10 do 14 časova svakog radnog dana

2) Uz zahtev priložite potrebnu dokumentaciju originalni dokument (ako je potrebno mora biti overen i pečatom APOSTILLE ili mora biti izvršena PUNA MEĐUNARODNA OVERA, u zavisnosti od države iz koje dokument dolazi) kao i dva primerka prevoda. Detaljan spisak potrebne dokumentacije i opis procedure se nalazi OVDE

3) Uplatite administrativnu taksu (iznos i broj računa se nalaze u spisku potrebne dokumentacije u tački 2)

A prevod?

Ja kao sudski tumač za engleski jezik u Novom Sadu ću vam prevesti sve potrebne dokumente za nostrifikaciju u skladu sa visokim standardima za prevođenje. Budite sigurni da će svi dokumenti biti pažljivo prevedeni, a nakon toga detaljno provereni i usklađeni.

Pratite blog Sudskog tumača za engleski jezik i pročitajte sve ono što vas može interesovati o prevodu, prevođenju, administrativnom procesu u vezi sa prevođenjem, kao i vedrijoj strani prevoda.

Za više informacija o prevodu na engleski jezik posetite www.SudskiTumacNS.com ili pratite Sudskog tumača za engleski jezik na društvenim mrežama LinkedIn, Facebook ili Twitter.